Diensten

Boekhouding op maat
Iedere ondernemer heeft andere wensen, inzichten en ervaringen op het gebied van boekhouding en boekhoudkundige systemen. Daarom werken wij niet met één systeem, waarmee al onze klanten moeten werken. In overleg met u bepalen we wat voor u de beste en handigste manier van boekhouden is.

U kunt zelf uw administratie bijhouden en ons het jaarrapport laten opstellen of de belastingaangifte laten doen. Maar u kunt uw administratie ook aan ons uitbesteden. Desgewenst verzorgen wij uw volledige administratie. Het onderhouden van uw financiële administratie en loonadministratie is onze belangrijkste taak, terwijl u waarschijnlijk liever direct in uw bedrijf bezig bent.

Onze deskundige adviseurs kunnen u ook helpen met het begeleiden van een bedrijfsovername, of met financieringsaanvragen.

Belastingaangifte en advies voor ondernemers en particulieren
Iedere inwoner van Nederland moet belasting betalen. Voor veel mensen is dit een ingewikkelde en tijdrovende klus. Daarom kunt u ons inschakelen om uw belastingaangifte te doen. Wij zijn natuurlijk goed op de hoogte van de belasting wet- en regelgeving en daarom kunnen wij mogelijkheden benutten waarvan u wellicht niet op de hoogte bent. Dit kan voordelig voor u uitpakken.

Indien gewenst, begeleiden wij ook het vervolg van uw fiscale procedure. We kunnen voor u overleggen en onderhandelen met de Belastingdienst en we verzorgen, zo nodig,  bezwaar- en beroepsprocedures.

Onze diensten op een rij

• Opstellen en bespreken van de jaarrekening
• Alle relevante belastingaangiften doen
• Salarisadministratie bijhouden
• Inboeken van de administratie
• Opstellen van een ondernemingsplan